Pomembna zmaga pred derbijem

  Posted in Uncategorized on

  by

Pomembna zmaga pred derbijem

V sredo 16.11 so člani odigrali prvo srečanje z ekipo RK Grča Kočevje v tej sezoni.

Naši igralci so tekmo otvorili odlično in hitro prišli v vodstvo do 16 minute so nad domačimi imeli že 12 golov prednosti. Celotni prvi polčas so tako prevladali in do polčasa prišli na prednost 9 golov polčas 10:19.

V drugem polčasu so nadaljevali z enako zagnanostjo in prednost vedno bolj povečevali. V obrambi igralci niso popuščali, v napadu pa so bili prav tako zagnani in izkoriščali vse ponujene priložnosti do 44 minute so tako v nasprotnikova vrata zadele že 30 krat. Zaradi visoke prednosti so daljši igralni čas dobili tudi mlajši igralci tako so se na listo strelcev zapisali čisto vsi. Tekmo so mlajši igralci zanesljivo pripeljali do konca z rezultatom 20:44. Tako so člani svoj niz povečali na 5 zaporednih zmag v letošnji sezoni.

Po koncu tekme je na nekaj vprašanj odgovoril tudi Jernej Poles, ki je z nami delil svoje mnenje o tekmi:

V: Kakšna je bila po tvoje predstava celotne ekipe?

O: "Predstava ekipe je bla vrhunska od začetka smo vršili pritisk in prišli na polčas z 9 goli razlike. Drugi polčas smo bili še bolj odločni in naprej povečevali razliko na koncu so dobili priložnost tudi mlajši in jo dodobra izkoristili ter se izkazali!"

V: Kakšno je trenutno vzdušje med igralci ob pogledu na lestvico?

O: "Vzdušje v ekipi je fenomenalno, igralci si pomagamo med sabo, dihamo kot eno ter na tekmah grizemo do zadnje sekunde. Ob pogledu na lestvico je vzdušje v garderobi še toliko bolj prešerno."

V: Meniš, da kot ekipa čutite večji pritisk za zmago proti RK Ajdovščina ob trenutnih predstavah ali je to samo še ena tekma, ki jo je potrebno zmagati?

O: "To je derbi na derbiju vemo, da se lahko zgodi vse. Pritisk sigurno bo iz dneva v dan naraščal. Mi se moremo osredotočiti predvsem na nas same ter se izkazat pred domačo publiko."

Za konec se je Jernej zahvalil tudi vodstvu, ki ekipo redno spremlja na gostovanjih po Sloveniji.

Navijačem pa sporoča:

"Pozivam naše navijače, da se zberejo v čim večjem številu in nam pomagajo do pomembne zmage. Vendarle ste naš 8 igralec!"