ČLANI PREPRIČLJIVO NA VRHU LESTVICE

  Posted in Uncategorized on

  by

ČLANI PREPRIČLJIVO NA VRHU LESTVICE

Po prepričljivi zmagi na sobotnem derbiju proti RK Ajdovščina je fante ta vikend ponovno čakala pomembna tekma. Gostovali so pri Rokometnem društvu Železniki, ki je prejšnjo sezono nastopalo v 1. B državni ligi. Na tekmo so se v našem taboru odlično pripravili, saj so vedeli da ekipa iz Železnikov ne bo lahek nasprotnik. Plavi so tekmo že v začetku vzeli v svoje roke. Kljub grobi igri niso popuščali in so po prvem polčasu odšli na odmor s šestimi zadetki prednosti (10:16).

Po prvem polčasu so se v slačilnici dogovorili, da tekmo nadaljujejo v takem ritmu in jo tako mirno pripeljejo do konca. Domačini so v drugi polčas zopet krenili grobo, a naši fantje niso popuščali. Z borbeno igro v obrambi in natančnimi streli v napadu so nasprotnike držali na varni razdalji. Razlika se je iz minute v minuto večala in tako so na koncu prepričljivo zmagali z rezultatom 21:34.

Med našimi igralci je najbolj blestel levoroki ostrostrelec Staš Dobrila, ki je nasprotnikovo mrežo zatresel kar devetkrat. Na tekmi so vsi igralci dobili priložnost in jo tudi odlično izkoristili. Ekipa je iz tekme v tekmo vedno bolj povezana, kar se tudi kaže na igrišču.

Naslednji teden, v soboto 10.12.2016 ob 19.00, v Modri dvorani gostuje ekipa RK KRONOS Logatec. Vse navijače vljudno vabimo, da pridejo ekipo podpreti v čim večjem številu.

Fantom želimo uspešno pripravo na tekmo. Naj v soboto Modra dvorana ostane nepremagana.

GREMO PLAVI !!