OSMA ZAPOREDNA ZMAGA ČLANOV

  Posted in Uncategorized on

  by

OSMA ZAPOREDNA ZMAGA ČLANOV

V soboto, 10.12.2016, so člani odigrali tekmo proti ekipi RK Kronos Logatec. Na osmi tekmi v sezoni naši fantje ponovno niso razočarali in so tako zabeležili osmo zmago. Kljub veliko izgubljenih žog in zgrešenih strelov, nasprotniki niso našli pravega odgovora. Ob koncu nekoliko slabšega prvega polčasa so Plavi imeli prednost le štirih zadetkov (15:11).

V drugem polčasu so bili fantje že bolje ogreti in so pokazali igro, ki smo jo vsi pričakovali od začetka. Z odličnimi obrambami Uroša Čuka, trdno obrambo in natančnimi streli na gol se je prednost iz minute v minuto večala. V 60. minuti so se naši igralci veselili zmage z 11 zadetki prednosti (35:24).

Po zmagi je sledilo novoletno druženje igralcev in vodstva. Ob odličnem domačem golažu so se podružili in si zaželeli lepe novoletne praznike, predvsem pa uspešen drugi del sezone. Udeležila se ga je tudi županja občine Hrpelje-Kozina, Saša Likavec Svetelšek, ki naše fante popolnoma podpira in si želi, da bi rokometno tradicijo ohranjali še naprej.

Prihodnjo soboto, 17.12.2016, bo tekma zopet v Modri dvorani proti tretjeuvrščeni ekipi RK Metlika. Naši rokometaši bi morali gostovati v Metliki, vendar zaradi zasedenosti dvorane, tekme ne more organizirati. Obeta se nam še ena rokometna poslastica, saj ima RK Metlika do sedaj zabeležen le en poraz.

Vljudno vabljeni na tekmo 9. kroga državnega prvenstva 2. DRL. Podprite naše rokometaše, da bodo v drugi del sezone vstopili neporaženi. Se vidimo v soboto ob 19.00.

GREMO PLAVI !!