PLAVI PRVAKI JESENSKEGA DELA

  Posted in Uncategorized on

  by

PLAVI PRVAKI JESENSKEGA DELA

Po včerjašnji tekmi proti RK Metlika naši rokometaši ostajajo neporaženi, kar pomeni popoln izkupiček ob koncu jesenskega dela tekmovanja. V tekmo so Plavi vstopili z nekoliko krajšo klopjo zaradi poškodb in odsotnosti igralcev. Tekma se je začela napeto, saj so gostje povedli s kar štirimi zadetki prednosti. Kljub temu je naša oslabljena ekipa ohranila mirno kri in postopoma začela nadzirati potek igre.

V 21. minuti so naši izenačili in rezultat stopnjevali. Groba igra gostov naših fantov ni vznemirjala. Mirni živci so bili ključ do uspešnega zaključka prvega polčasa. Na odmor so odšli s sedmimi zadetki prednosti (20:13).
Želja po zmagi je bila v drugem polčasu še bolj izrazita. Fantje so na igrišču dihali kot eno, kar se je poznalo na rezultatu. Priložnost so dobili tudi mlajši igralci, ki so se odlično odrezali in tekmo zrelo pripeljali do konca s 16 zadetki prednosti (37:21).
Deveta zmaga v nizu je odraz trdega dela skozi celotno sezono. Ves znoj z vročih poletnih treningov je poplačan in člani so tako ob koncu jesenskega dela zasluženo prvaki 2. državne lige.
V novem letu vsem selekcijam želimo veliko uspehov na vseh področjih, predvsem pa dobro pripravo na drugi del sezone. Naj mine brez poškodb in v športnem duhu. Po novem letu se zopet srečamo tam, kjer najbolj uživamo. Na igrišču z žogo v roki. SREČNO.
“Samo tisti, ki tvegajo in grejo predaleč, lahko odkrijejo, kako daleč je mogoče priti.” − T. S. Elio


GREMO PLAVI !!